aalexandratallberg

ösk söder

Kategori: Allmänt

Nu är det sista månaden jag gör i Ösk söder tröjan, för att sedan bege mig hemmåt mot landet, har gjort upp så att ja kommer att sluta i ösk för jag kommer inte kunna pendla sju mil in för att träna o sen sju mil hem. så därför kommer jag sluta och byta klubb. vilket känn surt men ganska bra, skönt att komma hem till familjen igen, men surt att sluta i laget med alla dessa sköningar.
sista månaden nu ska jag ge järnet och visa vad jag går för, köra skiten ur mig på varenda träning eftersom jag inte kan visa det senare. hoppas iaf att sista månaden kommer gå bra och ha as kul ska jag med försöka göra. Nu ska jag kila iväg på träning med söder laget som glöder, eller hur man nu säger det..

kladdis

Kategori: Allmänt

det vart inte popcorn istället vart det en yber god kladdkaka med jordgubbar och grädde. mumma kan jag bara säga

här har ni ett smakprov av det ja gjorde idag :D

Mat

Kategori: Allmänt

efter en kort dag i skolan så bestämde jag mig för att laga mat, men jag kom aldrig på vilken mat jag skulle göra, men nu har jag fått igång på spisen och rullat köttbullar, japp ni hörde rätt jag har rullat egna köttbullar, det är första gången i mitt liv som jag gör alldeles egna köttisar. till det blir det kokt potatis, om nu mamma läser det här kommer hon bli förvånad för jag tycker varken om köttbullar eller kokt potatis, men på något vis så vart jag sugen.

det var ganska snårt att rullla köttbullar så de sista formade jag till pannbiff ist mycket enklare haha. nu är jag lite stolt över mig själv faktist :)

ikväll ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på film och käka pop corn tror jag nog. jag är själv här i örebro eftersom R jobbar den här veckan så varför inte passsa på att gotta sig lite nu när jag känner mig ensam :;)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Försov mig i morse vaknade upp klockan nio, klockan ringde inte så fick lite smått panik. skyndade mig att käka frukost o så sen åkte ja till skolan sitter nu här o väntar på dom andra som är på väg från ökk. i eftermiddag har vi natinella i enskelska, kommer väl inte gå så vidare bra men ska försöka iaf. det handlar om jämnlighet mellan kvinnor och män o så..

matchen igår slutade 5-1 vet inte riktigt vilka som gjorde målen men huvud saken att vi vann, fick damp på en tjej som hade vart på mig hela matchen har stora rivsår i annsiktet och massa nypmärken på armar och rygggen efter henne. det är inte ofta nån kallar en för hora på planen men nu har man vart med om det okså, så ilskan kunde inte vara kvar i kroppen på mig så den fösvann ut på henne, så gult kort till mig, men det var de värt.

i eftermiddag blir de stan med jennie ska försöka hitta nått tills på torsdag så jag slipper gå naken. sen blir det nog hem o packa ner saker inför flytten :) måste sluta nu sitter på sebbes dator o han kommer snart tillbaka.


Love

Söndag

Kategori: Allmänt

ligger just nu i Robins soffa, ska egentligen pluggat men ja har tröttnat rejält.. så kikar runt på massa bloggar. va till örebro en sväng idag köpte solglasögon, eller min syster gjorde de till mig ;). skulle egentligen stannnat kvar där, men ville inte vara i örebro så åkte med hem, bästa vädret igår va ute hela dagen o då menar ja verkligen hela dagen. i fredas vart de grill party med folken men åkte hem ganska tidigt. nu ska ja snart gå o krypa ner mig bredvid robin o mysa kanske kolla på n¨n fillm :)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Ja ni vet egentligen inte varför jag ska skriva för jag vet inte vad jag ska skriva om..

livet känns bara för surt ibland och det är vad det gör just exakt nu. är irreterad på typ allt nu. ingen har ett bra svar på nått varken jag eller nån annan.  längtar till helgen, då ska jag hem till landet o bara vara. inte tänka på ett skit bara slappa o vara med vännerna..



ska inte ens ta mig tid att kolla på nån match på fredag heller!





man kan hoppas att rätt lag vinner, vilket nu det rätta laget är...

nationella prov..

Kategori: Allmänt

sitter nu i skolan, har nationella i engelska mutligt, men jag har tydligen inte idag så en onödig skoldag kan man säga, så sitter med här med Adam, Elin och Sandra och spelar nått spel, det är en kort mening där man ska förstsätta prata i en minut om den meningen, typ sä här, I was moste proud when... o så ska man fortsätta på den, skit drygt men ska snart åka hem, ta sällskap av Nicklas och Adam ska till landet och umgås med familjen, har studiedag i morgon så måste ju passa på. :) men ja vet iaf vad man ska snacka om på provet nu så man kan ju förbereda sig väl ;) haha! eller...

usch nej vad tråkigt jag har, sitter på linas dator också så ska snoka lite, inte schysst ja vet men hon får inte reda på nått försen hon läser det här, om hon nu nångång gör det! haha. så ni kanske får ett smakprov av någon bild! 


Onsdag

Kategori: Allmänt

har snart tvättat klart, ska bara vänta på att sista torktummlaren blir klar, sen tror jag nog att ja ska krypa ner i sängen o kolla på film. har inte gjort allt för mycket idag, vart i skolan, hem laga mat o tvättat men de känns skönt det är ju på sina tränings fria dagarn man ska varva ner och ta det lugnt precis det jag har gjort haha"! nej nu ska ja bädda rent sängen o slå på nån gammal film att skratta åt. !

I skolan

Kategori: Allmänt

sitter just nu i skolan, nyss vart och tränat helt okej träning. ska snart ha svenska ingen aning om vad vi ska göra där..
senare ska jag upp på stan och handla mat, för när jag kom hem igår va kylskåpet totalt tomt så ja antar att ja måste ha lite mat hemma kanske. sen blir de tvättning sen har jag inte så mkt mer att göra, skulle behöva färga håret men vet inte vem som kan göra det, så får åka hem till R i morgon så får han göra det, har studiedag på fredag också för skönt, den får tillbringas hemma på landet sen vidare till örebro och träna, kankse lite festligheter också får se vad helgen har att bjuda på.

Tisdag

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering nu över påsk, men har inte haft nån tid alls känns det som, på lovet har jag inte gjort mycket, eller en hel del har jag väl hunnit med. mest hållt på med mitt rum som förövrigt är klart idag snäll pappa jag har! helgens bravader blev fest i fredas i löa, förfest hemma hos fanny sen vidare till benny, kan inte säga så mycket av den kvällen men jag tror den va trevlig? eller.. 
lördag vart de skatt letande, jag o robin var i lag, hittade våra påsk ägg i flaggstången haha, Loijsan är bra rolig hon. senare bjöds det på mat hemma hos min familj med släkt, sen tog vi en promenad till dagbrotten o kollade, sen hem o åt efterrätt mumma.
söndags blev de mat hos farmor o farfar  i måndags som var min sista lediga dag vart det att äta påskmat hos familjen elvenäs, så nu är jag ganska så trött på den här maten eftersom jag egentligen inte tycker om den.

och vill ni veta tre påskägg har jag fått, de största fick jag av robin med ungefär 1kg godis, dom andra var också ganska stora så ungefär 2-3kg godis har jag står framför mig nu! så rund om magen kan man räkna med att blii.

Onsdag

Kategori: Allmänt

Sitter just nu i soffan och kollar på handboll med pappa, farmor, Linn och Robin, dö trist om man frågar mig. visst är de spännande, men hur kul kan det vara att kolla på handboll på tv:n? hade vart helt okej om man varit där och kollat men nu är vi ju inte det, dom andra är helt inne i tv:n och man hör   kommentarer som, ooof, neeej, jaaa! hela tiden. men Lindesberg ligger under med 9 bollar just nu, så långt har jag hängt med, men nu har jag tröttnat.

går dagen i örebro vart inte så långvarit man tröttnade ganska fort, men fick med mig en tröja, 2 linnen och ett par solglasögon hem. Jag och Towa gjorde nog dagens kap igår, två linnen för 49,50. kan ju inte bli bättre :) i helgen bjuds det på partaj och en massa påsk mat usch!

       

tisdag

Kategori: Allmänt

det känns som att jag har haft lov i flera veckor snart och jag har börjat fått tråkigt, det är ingen annan här på landet som har lov lite trist. har slipat av spacklet på väggarna idag, så nu ska taket bara målas sen är de så gott som klart, ååh jag längtar tills a flyttar hem!!


nej nu måste ja kila och kl'ä på mig, ska iväg en sväng till örebro med Towa o Annis, kanske hittar vi nått snyggt.

måla måla.

Kategori: Allmänt

det är just vad jag har gjort dom senaste dagarna, ja har varit inne och målat på rummet, har målat taket och listerna vita har också spacklat. så i morgon ska jag slipa bort det, och måla listerna en sista gång sen är det dags för pappsen o tapetsera för det är jag nog inte så bra på så det får bli hans göra. sen är det dags o flytta in elller? just nu ser det inte ljust ut, de blir nog om två månader ändå.

snart kommer R o hämtar mig blir att åka hem till honom och spendera natten där. mamma kommer och hämtar mig i morgon bitti så ska vi nog ta en sväng till nora.
ja är sååå sugen på glass!

sunshine

Kategori: Allmänt

Vilket vår väder, setat ute på altan typ hela dagen förutom då ja var ut o körde, satt o glassade i bilen lyssnade på bra musik o bara körde, de gick galant :) det var underbart varmt mot husväggen så satt i alldeles för lite kläder för att vara vår men de var hur skönt som helst. hoppas på att de blir lika fint väder i morgon och resten av veckan, för de vore ju bra om ja kunde få massor av sunshine på mitt påsklov! o snart kommer baby hem från göteborg han ska få den största kramen någonsin för han är otroligt efterlängtad!!

tuuut tuuut!

Kategori: Allmänt

snart är det dags att bege sig ut o köra lite mer bil, fast den här gången med mamma, ska åka ner o beställa tapeter nu, sen handla nagellacksborttagningsmedel! för jag fick för mig att måla naglarna CHOCK ROSA! och nu får jag inte bort de. haha. sitter också o skickar sms med baby han är på g-kås eller va de nu heter o handlar. han har lovt o köpa en påsk håre o en bil till mig så hoppas ja får de nu också.

ikväll ska mamma o ja äta tacos, linn blir nog också med på ett hörn, moster o marcus skulle kanske också kika över, en släkt middag på fyra kalas!

försesten ja, linn o Robban kollade mammas släkträd igår kväll, shit vilken stor släkt ja har som ja inte ens vet vilka dom är :O

Torsdag

Kategori: Allmänt

Sitter nu hemma hos mamma och pappa, tog nyss tag i övningskörandet med pappa åkte en sväng o sen ner o kollade på tapeter till rummet, nu börjar det komma fram kännslor att ja ska flytta hem, börjar med rummet här hemma så det är klart tills ja kommer, men har inte fått några besked än om när det blir om de blir tidigare det återstår att se.

oh vilket underbart väder vi har haft, igår satt ja ute i solen med R och hans familj. helt underbart. vaknade upp klockan sex i morse av att robins telefon ringde, då var det dags för honom att sitga upp och åka till falkenberg. somnade sedan om och gick upp tio igen har ju trots allt studiedag! man kanske skulle gå ut och sätta sig igen, solen skiner men inte lika varmt idag som igår.

i morgon är det skola igen sista skoldagen före påsk lovet skänt att få vara ledig o sova ut lite. men tråkigt att alla här på landet har veckan efter så jag får tillbringa min dagar i min ensamhet och hitta på massa rolliga saker, försöka hälsa på min bror också inte vart hemma hos honom sen han bytte lägenehet tror jag.