aalexandratallberg

8 skoldagar..

Kategori: Allmänt

8 skoldagar kvar tills vi står där med våra vita klänningar, eller ja skoldagar och skoldagar ja men ni fattar även om vi egentligen inte har nå skola. ska lämna in datorn nu snart sen är det kört betygena är satta också. idag har vi pyssel dag ska göra saker till lärarna :P inte så många här så vi sitter och lyssnar på musik och bara peppar inför studenten!

skaffat ett till jobb också allt flyter på så bra nu, så nu är det bestämt ska jobba alla mina dagar jag har i sommar sen ska jag ta mig en resa en enkel biljett så får vi se när jag kommer hem ;) och förhoppningsvis läsa vidare nästa år om jag har kommit på vad jag vill bli, annars blir det mer resande. :)

Balen

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från balen, kommer komma upp mer bilder när ja fått dom från Angelica men här kommer lite andra från när vi var i örebro och här hemma med Robin.Röd dag..

Kategori: Allmänt

och det innebär sovmorgon vilket det blev, sov till elva och det har jag nog inte gjort på flera veckor så det var efterlängtat!
måste bara säga att Kryssningen var sjukt gryym! bland det roligaste jag har gjort. så nu är det bara att vänta på peac and love då blire åka av :P haha
ikväll äre träning som vanligt, och i morgon blire att träffa klassen, grilla spela kubb o massa mer hoppas bara att det blir bättre väder tills dess! och nu är det bara 6 dagar kvar tills balen också det börjar dra ihop sig nu! vill inte vill inte vill inte ta studenten, vad ska jag göra efter? åååh!

Grillat!

Kategori: Allmänt

fick som jag ville, sitter just nu här hemma vid mor och far o väntar på en saftig kött bit! fredrik o barnen kommer också över och äter trevlans :) sen blir det väl att kolla på massa barn filmer med de små brukar sluta så när dom kommer haha! sist var det 101 dalmatinerna, kan gissa på at det blir samma idag då vi har lite brist på barnfilmer, men hade vi haft lotta eller madicken så skulle vi helt klart kollat på dom :P nej ni nu ska jag hugga in i maten och busa lite! sen blire kryssning! BRA FULL! :D

Trötter

Kategori: Allmänt

ligger just nu i soffan ny duschad och käkar vatten melon! kom hem från jobber för nån timme sen. jobba 6-12 skönt att vara hemma tidigt men inte lika skönt att gå upp klockan fem, speciellt inte när robin ligger kvar och snarkar haha. men idag ska jag bara ta igen mig, inte als göra något jobbigt vila upp mig inför morgon dagen då vi far iväg på studentkryssning. fest i ett helt dygn och kanske lite till haha! tagga gärnet nu!

igår blev det grillat, med Fanny, Martin, Robin och Björn sen kikade Linda och Daniel förbi också alltid lika trevligt :) idag är jag sugen på grillat igen haha, kan aldrig bli för mycket :P men jag kan gissa på att jag får tacos eller nått när jag kommer hem haha. nej nu ska jag försöka sova 20 min så jag blir lite piggare :)

Exakt 4 veckor kvar

Kategori: Allmänt

Idag är det exakt fyra veckor kvar så på fredag om fyra veckor så springer vi ut med vita klänningar och hela släkten står sammlad för att kramas och gratta alla treor som har gått sin sista dag på skolan. hur skönt som helst men ja vet att man kommer sakna det också för den stora frågan är vad händer efter sommaren? ingen vet haha.


Sjungom studentens lyckliga dag,
låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Än klappar hjärtat med friska slag,
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än
i våra sinnen bo,
hoppet är vår vän,
och vi dess löften tro,
när vi knyta förbund i den lund,
där de härliga lagrarna gro!
där de härliga lagrarna gro!
Hurra!

Fredag

Kategori: Allmänt

Tullängen bombhotade? ja så sant som sagt. 

Massakerhot mot Örebroskola

Eleverna på Tullängskolan skulle möta sin baneman idag klockan 9.00. Det budskapet spreds på ett chatforum i natt.

Relaterat

Tre polisbilar kom till platsen cirka kvart i nio.

- Skolan skickar just nu hem alla elever eftersom ett hot är riktat mot skolan, berättar NA:s reporter Chralotta Tideman Hedberg. Men det är ingen storm ut, eleverna går lugnt ut ur portarna nu.

Polisen utreder just nu hotet och pratar med företrädare för Tullängskolan.
- Vi har satt igång en apparat och analyserar just nu om det här hotet är möjligt att genomföra eller inte. Efter måste vi besluta om eventuella operativa insatser, säger pressansvarige Torbjörn Carlson.

På chattforumet beskriver den som hotar att denne ska ta sig till Tullängskolan och att eleverna ska möta sin baneman prick klockan 09.00.
Vidare förklarar han hur han ska ta sitt liv genom att ha med sig en AK4:a och granater till skolan. Eleverna beskrivs som syndare som skall straffas.
Personen som hotat lade på frågan om vem han är ut en bild på Patrick Bateman ur författaren Bret Easton Ellis kultförklarade bok American Psycho. I boken, som senare blev en film, beskrivs en till synes framgångsrik mans väg till att bli en seriemördare.
Bara några minuter efter att NA ringt polisen var sajten stängd.

Har polisen något att göra med att sajten nu är nedstängd?
- Det vill jag inte gå in på.

Efter att polisen vidtagit akuta åtgärder börjar ett spårnings- och analyseringsarbete där man ska försöka får fram den som utfört hotet. Även Kriminalunderättelsetjänsten är inkopplad men däremot har Säpo inte mycket inblandning i fallet enligt Carlson.
- Och Lars Johanzon på Säpo i Örebro visste heller inte om hotet när NA ringde.
Helt sjukt! tack o lov att man inte går på den skolan om det nu är sant!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Är skit sliten! trött ont i huvudet och mår allmänt illa. men ja mår som ja förtjänar helt enkelt haha, men det var en rolig kväll igår. kanske inte var as mycket folk men ja hade trevligt. Emelie och ja var lätt snyggast NOT! haha men den slarvern hon är så tappade hon bort sin utklädnad redan på förfesten!

Söndag

Kategori: Allmänt

Helgen är över. suck behöver en extra dag att ta igen mig känner jag. fredags blev det in till linde på festligheter, igår vart det inte så mycket gjort men mer än vad som hade väntats åkte till linde och åt på kina mumma! idag stog klockan på 05.00 dags för jobb. jobbade till 12 men fick jobba över lite. sen bara hem och vända, match stog på schemat 1-1 mot lillån men ärligt så borde vi haft minst ett till. suck! i morgon är det student fest med temat maskerad. skojj skojj. och bra full! ;) haha.
såg just att nästa vecka har vi "lov" dag på torsdag och studiedag på fredag! kan ju inte bli bättre, tre dagar i skolan bara sen helg. men som sagt har en helg innan det också och då står klockan på 05.00 igen men jag gillart iaf när pengarna rullar in ;) haha