aalexandratallberg

Gott Nytt år!

Kategori: Allmänt

Idag är det allra sista dagen på 2010 och 2011 kommer bli grymt har jag en kännsla av. framför allt så är jag fast anställd från 1/1-11 så det är nu allt nytt börjar. har kanske en hel del nyårs löften som antingen kommer att hållas eller som kommer gå åt skogen. har precis målat naglarna, fixar frisyren. det är bara sminket och klänningen som ska på men det går på tio minuter sen är jag redo för en hel galen kväll, framförallt med alla sköna tjejer, som ja inte festat med på bra länge, eller jajo fanny, frida anna och frida var  ju med i trysil, men jag tänkte mer på Ann-louise som ja inte sett på år och dar, ska bli hur trevligt som helst.

ännu ett tråkigt och onödigt innlägg, kanske skulle ta o lägga ner skiten, det börjar nog bli dags nu!

Ett nytt år med nya utmaningar ser jag fram i mot!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Och det är två dagar kvar på 2010! det nya året firar vi in med en hel drös trevliga människor i Lindesberg, där det blir mat o en hel del alkohol, fullas vinner eller hur var det?

Opererade benet i måndags så det blir nog lugnt för min del, eller ja lugnare än dom andra iaf ;)
operationen gick bra, den började väl tjugo över åtta o så vaknade ja upp vid strax efter tio igen, var tvungen att äta o kissa innan ja fick bli utskriven, men ja fick bara i mig ett halft glas med saft sen vart de toaletten o så blev ja utskriven, men fick ligga i väntrummet i tre timmar innan doktorn kom och skrev ut mig, o det enda han sa var, ta av bandaget på tisdag, låt plåstret sitta två veckor tills du tar bort stygnen. FULL FART FRAM! sen fick ja gå. onödigt.
men kryckorna slapp jag!

började jobba redan idag, klarar inte av att gå hemma pööh! fick med mig skruvarna o det hem också, ska ta en bild på dom sen o på mitt nerblodade plåster som ja inte får byta så ska ni få se på något mysigt! hah nej det ska jag inte..

ett onödigt och väldigt tråkigt inlägg men ja har ingen att prata med så var tvungen att skriva av mig.

lördag

Kategori: Allmänt

Jul afton var great! massa klappar och god mat med trevligt sällskap kan inte bli bättre.

Jag vill ha ett hem! ett riktigt hem där jag känner mig hemma, ett hem som är mitt, som jag kan komma och gå till när jag vill, där jag kan laga den mat jag vill, där jag kan städa och ställa saker på andra platser utan att någon blir arg. ett hem som är mitt helt enkelt. så ja nu vill ja ha ett eget ställle, en lägenhet i linde någon etta helst två funkar kanske det också :) jag blir galen, ja vill ha det nu nu nu!

Söndag

Kategori: Allmänt

och helgen är snart slut och en ny jobbvecka börjar. jag som skulle behöva en sovmorgon till känner jag. men det är bara 4 jobb dagar för mig för på torsdag beger vi oss till trysil.

igår for jag till fagersta och träffade familjen Dömstedt/Jansson alltid lika trevligt. fick hålla i söta tyra också, första gången ja höll i en sån liten unge, så nervös det var jag. haha men hon sov så sött så det var ingen fara.
på kvällen blev det lussepub i löa och ja, det var inte den roligaste så jag o Robin gick hem vid halv 12. 

 
Tyra Jansson lånade bilden av My Dömstedt

Lördag

Kategori: Allmänt

Vaknade vid halv sju av att R sticker iväg på angeltävling och har inte kunnat somna om, ja som trodde ja skulle få en sovmorgon idag, men den kanske kommer i morgon? 
vid tio tiden ska jag bege mig mot fagersta, hälsa på My, Erik och lilla Tyra. första gången jag ser lillani verkligheten. :) ska lämna in bilen på lagning också.. skit bil! haha. sen blir det nog lucia fest om ja orkar hålla mig vaken.

igår stog tacos på schemat, och det var Fanny ocg Martin som bjöd, snackade en hel del trysil och jag är taggad ja vill ha torsdag nu!

Torsdag

Kategori: Allmänt

idag önskade jag att det var fredag. för jag är sjukt trött och huvudet värker och febern verkar inte vilja ge sig, men det är bara att käka alvedon och pallra sig till jobbet ändå, för i morgon blir det örebro direkt efter jobbet för käk på 4:e våningen och sen Landskamp i handboll med jobbet. nu på kvällskvisten har jag slängt ihop en kladdkaka med pepparkakssmak och den blev ju inte så togik så det blir nog fler såna innan jul skulle jag tro :)

måste hoppa in i duschen och sen diska puuuh!

Snälla R åkte till thailand för två veckor sedan och när han lämnade hemmet lämnade han även disken, trodde han att han hade en städerska eller? så nu tänkte jag vara snäll och lämna min disk till honom så då kan jag gå och lägga mig tidigare :D