aalexandratallberg

Måndag

Kategori: Allmänt

Min dag började vid 9 då hade jag ställt alarm, skulle sova ut tänkte jag då jag jobbar kväll idag och så skönt det var med sovmorgon efter en fullspäckad helg. jag har hunnit med att plugga, duscha och surfat runt på diverse bloggar. ska snart börja med lunchen och sen ska jag fara mot jobbet.
helgen har bjudit på marknad och åter marknad plus lite festligheter. igår kväll vart det en hel del soffmys med mannen. han lagade god mat som bestod av älg/hjort stek med potatis och himmelskt god sås. jag stod för salladen haha.

dagarna som kommer hoppas jag att jag ska bli frisk så jag kan sätta igång med träningen på allvar, men det känns som att så fort jag gör ett träningspass så blir jag sjuk ingen.. kanske ska ta nån extra dag från när jag känner mig frisk så jag verkligen blir frisk.

i morgon blir min pappa ett år äldre och det firar vi på fredag med middag. annars har veckan inte så mycket mer att erbjuda förutom jobb och skola då.

Tisdag

Kategori:

Jag har nog världens sämsta imunförsvar.. Så fort jag kollar på någon som är sjuk har jag blivit smittad.. Blev frisk för en vecka sen och nu är det dags igen.. Har en hosta som är äckligt envis. Det kliar i halsen och huvudet är tungt.. Ska trycka i mig c-vitamin idag och hoppas jag är bra i morgon igen! 

Torsdag

Kategori: Allmänt

sen sist skrev har jag haft fullt upp med jobb. Jobbade typ nio dagar i rad och nu har jag haft två "lediga" dagar. har pluggat hela dagen igår så den var inte speciellt ledig. idag har jag vart ledig utom en timme då jag pluggade. i morgon ska jag åter till jobbet och sen på måndag, tisdag är det skola och sen får vi se hur jag kommer jobba gå i skolan i höst. men jag ska inte klaga, längtar till lönen iaf.

Snart kommer mannen i hemmet hem, då blir det att åka till Leksand och kolla när dom vinner mot Modo. vi har hyrt skolbussen då vi är sju personer som åker. varav två som hejjar på Modo. dom får sitta längst bak i bussen haha! helgen blir lugn om det inte kommer in nått jobb. har inget planerat och kommer nog inte planera något heller.

Fredag

Kategori:

Fredag den 13e, hur ska detta gå? Ska iaf spendera dagen och eftermiddagen på jobbet ett 10-18.30 pass står på schemat och sen är det jobbhelg som gäller. 

På söndag fyller R 23 så tänkte baka nån kaka i morgon som vi kan äta på söndag efter jobb och hans vända i skogen. 
Jobb är inplanterat nästa vecka med så när jag får vara ledig de vet man aldrig haha.. Men skönt med extra pengar. Lär ta tag i en skoluppgift också så en ledig dag skulle nog vara bra. 

Nehe dags att kliva ur sängen börjar jobba om 50 min. Tur jag inte har så långt till jobbet 

Onsdag

Kategori: Allmänt

spenderade förmiddagen i skolan gjorde det sista med arbetet och nu ska vi inte till skolan försen den 24 igen men har enskild uppgift att göra så lär sätta igång med den någon dag.

har tvättat lite samt gjort lakritsmaränger.
Jobbade måndag, tisdag och ska även jobba torsdag, lördag och söndag samt lite dagar veckan efter sen får vi se om jag får nå mer inbokat det är skönt med extra jobb så det kommer in lite extra pengar, och i oktober november har jag praktik så då kommer jag inte kunna jobba så mycket. och i december är jag i Thailand två veckor så då försvinner det också tid för jobb så lär passa på så mycket som möjligt nu.

har vart sjuk i en vecka typ men nu börjar värken i halsen försvinna så nu lär jag ta tag i träning och allt igen!

nu väntar jag på tvättmaskinen, dom sista marängerna och att mannen i huset ska komma hem.