aalexandratallberg

1 dag kvar!

Kategori: Allmänt

I morgon är det min och Malins dag och så många andras också. men min och malins är speciella, malin blir 20 hela år och jag blir 18 kalas tänker ni, o ja tack de blir kalas för fulla muggar på lördag haha bra fulla ska vi bli. men fredag då? jo jag har ju sagt att jag ska gå ut på fredag men ångrade mig ganska snabbt när jag fick en massa gips på foten, men jag är ändå lite sugen på att gå ut, vad ska jag annars göra? jag måste ju fira in min dag.. jaja det återstår att se om nån vill bli med mig.

R sköt sin andra älg idag, mördare! en lite kalv med små pinnar till horn varför vill man döda ett barn? men han säger att det räknas som ungkar eller vad han snackar om. men nej usch!. även om jag äter kött och jag vet att jag kommer få äta av dom där älgarna så tycker jag det känns lustigt på nått vis.

jaja ska leta reda på våran katt nu hon har inte fått mat på hela dagen ju, sen sak ja hoppa in i duschen för åter ett försök att lyckas duscha. hejja mig. sen blir det nog inte till att göra så mycket kanske blir hockey ikväll får se om pappa har lust han som aldrig kan bestämma sig haha.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: