aalexandratallberg

Fredags mys

Kategori: Allmänt

Jaha, resa till örebro igår gick bra. Annis får helt klart godkännt i rullstolskörning haha! vi började rundan på marieberg där det vart hårklippning shopping och massa flumm. thom köpte riktigt snygga byxor tummet upp för dom. vidare till max för en feting hamburgare alla var as hungriga och tog plus menyn. ujuj det skulle man ju inte gjort magen höll på att spricka! och kissnödiga vart vi. och ingen åt dessuetom upp sin mat, var vi verkligen så hungriga?
vidare till ikea där de skulle handlas tavlor o massa annat, följde det med någon tavla hem? nej visst till och med hunden fick stanna hemma, thompa kanske behöver skaffa större bil! haha, eller åka till skåne och hitta sin nyckel till skuffen. :P
 jaja jag fick med mig en klänning hem ni kanske får se bild på den senare när jag lagat min egna dator.
har nyss ätit en liten lunch var grymt hungrig. ska hoppa in i duschen allldelses strax sen kommer töffa här och tutar snart, hon är upp till sin mormor och morfar så att deras fönster blir att glänsa lite. ska bli med henne hem och vara social :) sen blir de nog hem till pojken med stort H eller vad är det man säger? ska iaf ha kramkalas så det heter duga :P kika förbi Moa en sväng också ska nog med hinnas med innan kväller är slut :)

bild från i sommras, vi är back on track 2010 o då tar vi hem priset! :P haha

Kommentarer

 • Ann-Louise säger:

  jaja vi var ju riktigt nära sist.. Nästa, då jävlar. :) Thompa fick icke godkänt i rullstolskörning :P

  2009-10-09 | 12:26:25
  Bloggadress: http://hyttra.blogg.se/
 • Thompa säger:

  ja fick visst godkänt=) Så jäkla säker inrullstolskörning! Tummen upp för byxorna=)

  2009-10-09 | 15:34:57
  Bloggadress: http://thompasblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här: