aalexandratallberg

Lördag

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan med världens huvudvärk! fy satan vad det gör ont. igår var jag på Möhippa för Jessica, det var inge busmöhippa utan det var lugn och snäll! hon fick massage vart sminkad och fick håret fixat. lite vin slank ner och det resulterade i ett dunkande huvud idag. roligt var det, god mat trevligt sällskap och skapligt väder, trots att det var fredag den 13e så hade jag faktist ingen otur igår.  

ikväll blir det kräftskiva, får se om det slinker ner nått glasvin ikväll med, just nu finns det inget sug efter det, loka vatten skulle sitta fint.

ja just, kom in på 3 utav 6 val, så nu har jag beslutsångest.. får köra ole dole doff. kom in i Umeå, Gävle och Lindesberg. I linde är det yrkeshögskola och dom andra är universitet, fast det i Linde och Umeå är exakt samma utbildning fast att det var olika, om ni fattar. nån som vet skillnad på yrkeshögskola och universitet vad som är bäst och så? 

 kommer lite bilder under dagen från dom senaste dagarna, har dom på telefonen och orkar inte föra över dom till datorn just nu, så mobilbloggar senare.

nu ska vi åka iväg och kolla på bil åt pojken!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: