aalexandratallberg

1 maj

Kategori:

Idag är första dagen i maj och den har bjudit på fint väder, härligt umgänge med våra sovgäster, Joanna, Daniel, Frida och Jimmy (dom vi ska åka till egypten med) och en massa gott i magen. Igår hade vi en så kallad "garagefest" vi grillade och umgicks, inte världens roligaste kväll men den var ändå rätt lyckad. några hade skittråkigt, vissa hade tråkigt och andra hade skit roligt. 
 
Har även konstaterat att det är 8 typ 7 dagar kvar tills vi är i egypten och enligt vädret så är det ca 40 grader i skuggan där just nu! vi kommer svettas ihjäl, behöver inte tänka på några långärmade tröjor här inte. Har idag klickat hem solkrämer också, behöver ju både till Egypten och Grekland, beställde från lyko, har 10% studentrabatt där och så var det gratis frakt idag fick jag ett sms om så passade på nu. Har beställt därifrån förut och det har alltid varit snabb leverans. 
 
I morgon är det sista praktikdagen för den här veckan, går kväll 14-22. Sen på fredag har vi hemtenta ingen av oss som egentligen vet i vad, vad vi ska läsa på eller hur det kommer gå till då vi inte haft någon tenta än. men den håller på från 08-16.
 
Kanske skulle börja tänka på vad vi ska ha med oss så vi kan tvätta om det är något som behövs och sen börja packa nästa vecka nån gång. jag längtar så jag spricker! jag vill ha bruna ben och gå i klänning nu! 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här: