aalexandratallberg

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag är det dagen då R kommer hem från jobbet efter att ha legat ute. men inte den här veckan. nu ska han ligga ute ända tills nästa vecka. så det är en hel vecka kvar tills han kommer. både skönt och tråkigt. hade varit roligt med sällskap i helgen, även om vi gör olika saker på dagarna så är man ju van att sova med någon, men jag tror att det kommer gå super bra och det kan nog vara nyttigt också.

Idag har jag spenderat dagen med lite tvätt, promenad och tv titta åkte upp till mamma och pappa på kvällen för att bli lite bortskämd, fick hemmagjord pizza, tittade på tv, käkade popcorn och löste korsord. en lugn, mysig kväll med världens bästa föräldrar, borde göras oftare!
imorgon ska jag ta mig till linde för att träna med Frida och Fanny sen ska vi simma/bada, basta och hare allmänt gött. på kvällen ska jag hem till Nästa Frida med alla andra tjejer på lite födelsedagsmys. jag har en del planer i helgen så jag tror att det kommer gå fort och snart har det gått en vecka.

Men jag börjar bli lite rastlös av att gå hemma, varken skola eller jobb så det kryper rätt mycket i mina ben kan jag säga. men nästa vecka har jag tre dagar inbokade med jobb och jag längtar faktiskt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: